Jumaat, 18 Mac 2011

Petang-petang..g lepak...memang best....



Lokasinya Lakeside di Pullman Hotel...
first time lepak kat sini....dengan cuaca redup macam ni...mendamaikan..

Ada yang datang bukan sekadar nak melepak, dengan pemandangan secantik ni, kebanyakan yang datang misti bimbit kamera..kalau x de kat tangan..ada la dalam beg tu..hu hu

Hari ni macam2 ragam..ada pengantin buat out door, bergambar ala2 nak buat cover majalah pun ada..bila tengok tu, rasa nak gelak je..macam malu pun ada...he he..sebab tu la aku x di takdirkan jadi model kot..:P..alamak!!!!...tetiba la plk...




kesayangan amboo..

5 ulasan:

  1. salam.. rajin2 meh laa ziarah blog Aku Sebutir Pasir hamba kalau nak baca my travelling experiences to 45 buah negara.. :)

    BalasPadam
  2. eh3x... mcm kenal ini tempat... ni bersebelahan umah den ni...

    BalasPadam
  3. Jonni: bawak awek la..lagi best..

    JHaZKiTaRo: Jom..zasssssssss...

    Azalea: Yo lah..tempat ekau main cak baaaaaa.. kan????

    BalasPadam
  4. siap main nyorok2 lg tau...

    BalasPadam