Jumaat, 5 Februari 2010

Bio-Aura

Akhirnya Bio-Aura dirumahku..

Gara-gara qualiti air dikawasan ni yang 'menakutkan'..so kenalah ada inisiatif sendiri untuk mengatasinya. Adalah buat survey dua-tiga jenis produk, dengan cadangan dari kawan-kawan..akhirnya aku pilih penapis air Bio-Aura untuk kami sekeluarga..baru je malam tadi diaorang datang hantar sekali siap pasang..tak susah mana pun nak kendalikan..tapi hasilnya memang menakjubkan..tak payah tunggu lama pun..5 minit pun dah cukup..tak boleh dibayangkan bila kotoran dan karat tu masuk ke dalam tubuh badan kita.....pada budak-budak kecik lagi la...macammana la agaknya....owh tidak..

Sekarang ni rasa lega sangat...masa cuci penapis dalam tu..rasa puas hati sangat sebab yakin air yang di minum tu memang betul2 bersih...

menjadi keperluan disetiap rumah sekarang ni..

ada 6 kapsul semuanya..senang je nak selenggarakan..yang 'transparent' tu first filter, so memang nampak sangat kalau ada karat2 , pasir halus dan kekotoran melekat kat situ..yang paling kerap kena cuci juga..senang je, just guna span lembut, sental sampai bersih dan pasangkan semula. Filter A ,B dan C-kena tukar setahun sekali, D tiga tahun sekali , E dan F pulak, lima tahun sekali ya.

5 ulasan:

  1. Mahal sangat harga Mommy dapat.........

    BalasPadam
    Balasan
    1. barang bagus, berkualiti sentiasa mahal...
      tetapi boleh bayar ansuran.... sebulan 100 ataupun 200...

      Padam
  2. hwm...sedey...demi kengkawan kan..

    BalasPadam
  3. perkhidmatan penukaran filter bio aura…..- Filter A RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter B RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter C RM 150.00 tempoh 1 thn
    - Filter D RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter E RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter F RM 190.00 tempoh 5 thn
    -casing filter A= RM 40… tempoh—> bergantung kepada pengguna…
    -piping putih biru RM 15… tempoh—> bergantung kepada pengguna…
    -tray untuk filter RM 60 siap pasang, tempoh—> bergantung kepada pengguna…
    -kepala paip RM 35 siap pasang, tempoh—> bergantung kepada pengguna…

    harga pakej filter A,B dan C adalah RM 300. pemasangan percuma sekitar Putrajaya, Seri Kembangan, Cheras, shah Alam, Bangi, dan walau di mana jua berada...sedia pos keluar…

    hubungi atau sms 017-3175704 untuk maklumat lanjut.

    BalasPadam
  4. Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

    JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

    NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

    Harga RM 500 shj

    harga asal RM 2080

    Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

    *Barang baru dari stokis full box dan original
    *Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
    *penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
    *saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

    BalasPadam