Isnin, 3 Januari 2011

3 Jan '11

Hari ini ialah Isnin, First day anak2 ke sekolah untuk tahun 2011. Sungguh bersemangat. Serba serbi baru ye..hopefully azam dan tekad pun lebih berkobar2.

Yash dah form 1 ...dan Yin form 3, tahun penting untuk Yin cos PMR tahun ni..mulai hari ini Yin kena kerja keras ye..kurang kan on9, fokus dengan study dulu..Yash pun macam tu jugak..cuti2 Malaysia sudah berakhir semalam..so jadual harian akan hampir 100% berubah.. so kena ikut peredaran masa ye..x bleh la nak hentam keromo macam selalu..tak fasal2 kena 'hentam' nanti..he he he


Minggu ini sungguh heppi..cos hubby dapat cuti..dimulakan dengan cuti untuk daftar anak sekolah...?????..dan bersambung2 amek cuti tahun melengkapkan kesemuanya 7 hari. Wah...jarang2 dapat cuti begitu lama..jangan la ada saper2 dari opis sana berani telepon ye!!..bila lagi la nak bagi aku sedikit lega sebab ada pembantu/peneman kat rumah ni..ngee..

Lunch our...call dia kat rumah..dah siap masak lg...very2 lopppe you lah...he he he

2 ulasan:

  1. Hope anak2 akak berjaya dlm pelajaran diaorg & selamat bercuti dgn hubby tersayang =)

    BalasPadam