Rabu, 29 Jun 2011

JomJoin..

LATIHAN INTENSIF BAHASA INGGERIS DAN “GROOMING CLASS” ansuran opis ni untuk staf2 nye..x join adalah rugi ye kawan2 kerana ia adalah 'FREE'..


Ini ialah isi cerita:

LATIHAN INTENSIF BAHASA INGGERIS DAN “GROOMING CLASS”

Dengan hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara tersebut di atas.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa Pejabat ini bercadang mengadakan Latihan Intensif Bahasa Inggeris dan “Grooming Class”. Butiran latihan tersebut adalah seperti berikut :

i. Jumlah Masa : 60 Jam

ii. Kelas diadakan 2 hingga 3 kali seminggu
• 2 jam setiap sesi
• Bermula 6.30 – 8.30 pm

iii. Bermula September hingga Disember 2011


*dah semistinye, bab paling best ialah sesi 'kenalkan diri anda' atau 'bercerita tentang diri anda'..nama pun kelas BI ye..misti la kena cakap dalam BI jugak...aku dah mula membayangkan.misti best...jom ah join...he he

5 ulasan:

  1. Nak jugak tp cmner plak ngan anak2...dah maknyer ada english class yek?

    BalasPadam
  2. boleh kot kak, 2-3 kali jerh seminggu..asalkan kat opis je ah..kalau tempat lain..susah sikit.

    BalasPadam
  3. wekekeke... sy dh join... org pertama bg nama... takutnya lah nk ckp omputih versi jawe...

    BalasPadam
  4. ha ha ha..tau x pe..belum orang putih versi jawa Pontian lagi tu..ake ke ke ke

    BalasPadam
  5. I like grooming class.........

    BalasPadam