Jumaat, 16 April 2010

Mahu rasmi 3D Watermark.

WWWihu....kini Duniaku Diyana Daniel sudah ada watermark eh..cantik..bagi aku sungguh cantik..cos aku kan memang sukek munga-munga gitu..hu hu hu..so kalo ada yang berminat, ada banyak pilihan lagi. Jom gi intai blog adik ni..http://eybizzonline.blogspot.com.

Baik sangat orangnya tau....

* Siap promote gi..he he he

13 ulasan:

  1. Thnks kak..promo eybizz..
    izinkan sy copy lik entry ni ye

    BalasPadam
  2. nampak pro sungguh la watermark tue....

    BalasPadam
  3. ade tutorial tak camner nak buat watermark tue

    BalasPadam
  4. biz>ok boleh je..

    hazman>TQ..tq..

    kisahsensasi>g la blog url yang akak bagi tu...dia ajar belaka kat situ..senang je..

    BalasPadam
  5. mis> terjah le blog biz. Banyak pilihan dan sentiasa up date g.

    BalasPadam
  6. dtg menyinggah..hehehehe nice la wtrmark kammoooo hehehe

    BalasPadam
  7. nasib baik jumpe link komen ni xnampak..
    hehe
    cantiknye kak diyana~

    BalasPadam
  8. apelsakura & TTT> TQ cos sudi jalan2 ke sini...tu la, masalah link komen ni..tak jumpa g jalan penyelesaian..ceh...

    BalasPadam
  9. akak kene edit code tu ..tukar warna..
    letak shotbox ke..nanti senang org nak terjah..
    muah!

    BalasPadam
  10. nice blog sis..

    baca story~

    take care ;)

    BalasPadam
  11. alin>Thanks, cos sudi singgah..

    BalasPadam