Rabu, 3 November 2010

Merinding...

Ini cerita lunch our punya..

Waktu jam berapa sekarang??..owh suda lewat 1/2 jam rupanya..ye lah..tuan besar masuk lewat hari ini..sebab itu jugalah aku terlewat masuk..^__^""..Cuaca hari ni agak panas..ada yang kata lebih panas sikit dari biasa..owh ye??..patut lah tetiba aku terasa perlu sangat air sejuk kat luar td..x boley tidak, nak gak ice lemon tea ni..

Fuh..!! sekali hirup memang legaaaaaaa...terasa sejuknya sampai keperut...dua, dan ketiga kali..hah...nyaman...kali yang keempat, badan jadi sejuk tiba2...sejuk lain macam..terasa ekon kat bilik ni kuat tiba2...macam nak demam pun ada...kepala pun start pinar2...


Kenapa dengan aku eh...?..


Gara2 Ice Lemon Tea...


3 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Semalam kita kuar lunch kat Cyberjaya ok plak. Takde ler panas sangat.

    BalasPadam