Selasa, 18 Mei 2010

Epp. untuk Miqhail

Hari ni aku ke Hospital Putrajaya untuk dapatkan Epp. Pakar ENT untuk Miqhail, seawal 8.00 am, sebaik je thumb prin, terus je keluar opis, kali ni..aku x naik teksi/bas ye..tapi minta bantuan Kaka Tip untuk hantar kami berdua. Mujolah Kaka Tip sudi nak menolong..cos bila sampai sana memang x nampak pun kelibat bas/teksi..confm kena jalan jauh untuk dapatkan bas tu..adehh...

Dimulakan dengan sesi pendaftaran dan menunggu giliran untuk dapatkan tarikh epp. tu. adalah lebih kurang 2 1/2 jam..baru semuanya selesai. Lega sangat bila dah dapat tarikh, so epp. Miqhail pada 24 Mei- Isnin 2.30 pm. Bila semua bereh baru la call Kaka Tip untuk jemput kami, thanks..jasamu akan kemi kenang selamanya...insyallah..semoga Allah murahkan rezeki Kaka Tip sekeluarga amin....

*Call abby aku td, kata nak cuba amek cuti hari tu..lega sangat..moga2 dapat le..senang sikit bila berdua, boleh la bergilir2 melayan si Qail..maklum je la kan..yg lebih penting,ada kenderaan.


ok..tue je..:P

2 ulasan:

  1. amin~~~~

    p/s: kaka~~~ kaka kene TAG! yeay~~~

    BalasPadam
  2. applesakura> isy...fenin...huhuhu

    BalasPadam